Estetică dentară

Vă doriți un zâmbet strălucitor și sănătos? Cosmi Dent oferă servicii complete de estetică dentară pentru ca dvs. să puteți zâmbi fără nici o reținere! Pe lângă funcționalitate, suntem mereu atenți și la estetica danturii dvs.

Zâmbetul înfrumusețează chipul unui om, se spune. Foarte multe persoane, însă, au rezerve în a-și manifesta bucuria sau aprecierea față de ceilalți printr-un zâmbet larg, dezinhibat. Iar cauzele țin, uneori, de relația acestora cu propria dantură.

Serviciile noastre de estetică dentară au în vedere culoarea dinților, spațierea dintre dinți, poziția și forma acestora, aspectul gingival și alte aspecte ce conferă armonie zâmbetului. Implementăm cele mai eficiente și moderne tratamente.

Tratamente moderne și eficiente de estetică dentară în Iași

Procedurile și tratamentele de estetică dentară pe care echipa de medici specialiști din cadrul clinicilor Cosmi Dent le abordează sunt complementare tuturor serviciilor stomatologice pe care le oferim. Astfel, pe lângă îmbunătățirea funcționalității și sănătății danturii dvs., acordăm o atenție deosebită și aspectelor ce țin de estetică dentară. Cu alte cuvinte, suntem dedicați misiunii de a vă (re)aduce zâmbetul pe buze – un zâmbet sănătos, strălucitor și armonios.

Demersurile de estetică dentară presupun o serie de tratamente specifice, ce țin implantologie, chirurgie, protetică, ortodonție etc. În cadrul clinicilor Cosmi Dent, vă punem la dispoziție tratamente precum:

  • Albire dentară profesională – vă punem la dispoziție lampa Philips ZOOM Whitespeed, cu ajutorul căreia veți avea dinți mai albi cu până la 8 nuanțe, în doar 45 de minute!
  • Obturații coronare fizionomice (restaurări dentare directe de tipul plombelor);
  • Incrustații sau obturații indirecte (Inlay și Onlay);
  • Fațete dentare – utilizăm fațete din ceramică presată Ivoclar e.max Press;
  • Implanturi dentare – precum implanturile MegaGen AnyRidge, Sweden & Martina sau Straumann, lider mondial în implanturi dentare;
  • Alinierea dinților – prin intermediul unor tratamente ortodontice specifice;
  • Remodelarea gingiilor – prin intermediul unor proceduri chirurgicale specifice etc.

În cadrul clinicilor Cosmi Dent, vă stăm la dispoziție cu servicii complete de estetică dentară, astfel încât zâmbetul dvs. să fie în armonie perfectă cu starea dvs. de spirit! Pentru programări la oricare dintre clinicile noastre din Iasi, vă rugăm să ne contactați!

Care sunt beneficiile tratamentelor de estetică dentară?

Impactul pe termen lung în viețile clienților și pacienților noștri, cel care ne aduce cele mai multe satisfacții ca medici stomatologi, constă în îmbunătățirea încrederii în propria lor persoană. Și nu ne bazăm doar pe mărturiilor clienților noștri sau pe zâmbetele lor, de-acum fără rețineri, când aducem în discuție acest beneficiu. În urma tratamentelor de estetică dentară, 89% dintre pacienți cunosc o îmbunătățire a stimei de sine, fiind deopotrivă considerați mai atractivi de către ceilalți (conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică).

Știm deja că zâmbetul este unul dintre cei mai importanți factori ai atractivității sociale. Procedurile de estetică dentară îmbunătățesc aspectul natural al acestuia. Iar dacă vorbim de o estetică a zâmbetului, vorbim implicit de o estetică facială, de trăsături mai armonioase, în acord cu proporțiile noastre fizionomice naturale. Redobândirea acestora reprezintă un câștig ce nu poate fi neglijat.

Alte beneficii ale acestor intervenții stomatologice țin de eficiența procedurală: rezultatele sunt vizibile imediat, impactul în viețile pacienților, de asemenea. Pe lângă rolul lor estetic, acestea presupun inevitabile implicații asupra sănătății și igienei orale, asupra atitudinii pacienților față de viitoare afecțiuni dentare și a măsurilor preventive pe care aceștia și le asumă. Materialele moderne și biocompatibile, aparatura medicală de ultimă generație, alături de experiența profesională și implicarea medicilor Cosmi Dent, asigură atingerea obiectivului nostru final: zâmbete minunate pe chipurile tuturor pacienților noștri!

Pentru un zâmbet sănătos, dar și deosebit de frumos, vă așteptăm cu drag la clinicile Cosmi Dent. Pentru programări, vă rugăm să ne contactați!

Procedurile și tratamentele de estetică dentară. O scurtă prezentare

Există numeroase intervenții, tratamente și proceduri stomatologice care se înscriu, în prezent, în direcția obiectivelor de estetică dentară. Acest fapt se datorează, în principiu, tendinței stomatologiei moderne de a se îngriji atât de funcționalitatea și sănătatea danturii umane, cât și de aspectul acesteia. Prin aportul tehnologiei și expertizei medicilor noștri, reușim să îndeplinim cu succes acest dublu deziderat.

În cele ce urmează, vă prezentăm câteva dintre tratamentele de estetică dentară de care puteți beneficia în cadrul clinicilor Cosmi Dent.

Cu ajutorul lămpii Philips ZOOM Whitespeed și al gelului de albire pe care îl utilizăm, le oferim clienților noștri posibilitatea de a se bucura de dinți cu până la 8 nuanțe mai albi, într-o ședință de numai 45 de minute! Procedura le redă clienților noștri, fără durere, fără disconfort sau alte reacții adverse, aspectul dorit al danturii. Ușor de utilizat și foarte eficientă, lampa de albire nu provoacă sensibilitate dentară ulterioară, rezultatele sunt vizibile imediat, iar efectul de albire se menține pe termen lung – în funcție însă și de obiceiurile dentare ale clienților. Utilizăm un gel de albire cu o concentrație mică de peroxid de hidrogen (doar 6%), în a cărui componență intră substanțe prietenoase cu organismul, care ajută la întărirea smalțului dinților și scăderea sensibilității la nivelul acestora.

Obturațiile indirecte reprezintă restaurări dentare extrem de eficiente, o cale de mijloc adesea salvatoare: dacă dintele nu poate susține o plombă, însă nici nu necesită aplicarea unei coroane dentare, incrustațiile Inlay sau Onlay reprezintă calea de mijloc. Denumirile acestora au legătură cu suprafața pe care o acoperă. Astfel, avem incrustații Inlay dacă lucrarea se face în mijlocul dintelui și vorbim de incrustații Onlay dacă lucrarea acoperă dintele (sau mai mulți dinți).

Acest tratament de estetică dentară presupune într-o primă etapă îndepărtarea cariei și realizarea unei amprente dentare care ajunge în laborator și, în cea de-a doua ședință, fixarea lucrării pe dinte.

Beneficii: eficiență sporită în cazul cariilor interdentare, o foarte bună sigilare a dinților (evitarea contaminării cu microbi), durabilitate și rezistență în timp, menținerea cu succes a culorii dorite și conservarea dintelui sănătos sau a porțiunilor din acesta care au rămas funcționale.

Obturațiile directe, știute în rândul pacienților sub denumirea de „plombe”, fac și ele parte din rândul procedurilor de estetică dentară. Acestea reprezintă o măsură rapidă și eficientă, realizată în momentul imediat tratării cariilor. Acest tip de intervenție este unul simplu și rapid, fiind totodată și mai puțin costisitor.

Dacă în trecut plombele dentare ieșeau în evidență, materialele din componența acestora lăsând pete, în prezent acestea nu mai pot fi „acuzate” de neglijarea aspectului vizual. Materialele folosite sunt în armonie perfectă cu aspectul și culoarea dinților dvs. naturali, prin urmare dantura dvs. va cunoaște o îmbunătățire inclusiv din punct de vedere estetic.

Aplicarea fațetelor dentare reprezintă o soluție modernă pentru obținerea unui zâmbet minunat. Uniformitatea este un element cheie în cazul acestora. Fațetele dentare reprezintă restaurări protetice fixe, foarte subțiri, cu rol protector, utilizate pentru a masca și îmbunătăți imperfecțiunile dinților aflați, cu precădere, în zona frontală a danturii. Întreținerea acestora nu este dificilă, însă este extrem de important să efectuați un control detaliat, în urma căruia medicul stomatolog poate decide planul de tratament.

La Cosmi Dent, utilizăm fațete din ceramică presată Ivoclar e.max Press, realizate doar din porțelan – fără substrat metalic sau din zirconiu. Acestea își mențin culoarea pe o perioadă îndelungată și asigură un aspect similar cu cel al dinților naturali, datorită efectului translucid. Fațetele dentare utilizate de către noi sunt biocompatibile cu alte materiale specifice restaurărilor dentare. Procedura se desfășoară sub anestezie locală, prin urmare gradul dvs. de confort este sporit.

Aducând o îmbunătățire considerabilă pe toate planurile în viețile clienților noștri (estetic, funcțional, sănătate), implanturile dentare reprezintă un tratament modern de estetică dentară – și nu numai.

În cadrul clinicilor noastre din Iasi, vă punem la dispoziție implanturi MegaGen AnyRidge, Sweden & Martina sau Straumann, brand recunoscut la nivel mondial ca lider în implanturi dentare. Acestea sunt tratamente minim invazive, cu o tehnologie de proiectare foarte avansată, care asigură rezultate durabile și obținerea unui aspect natural.

La Cosmi Dent, putem preț pe eficientizarea procedurilor de estetică dentară, tocmai pentru că suntem conștienți de impactul lor asupra calității vieții dvs.