COSMI DENT 

Pentru o imagine de ansamblu asupra situației cavității bucale, începem cu o consultație de specialitate; scop: determinarea statusului dentar.

În cadrul acesteia, vom discuta pe lângă problemele de sănătate generale, despre nevoile, dorințele și așteptările tale.

Vom completa împreună un chestionar medical, ca să ne asigurăm că avem toate informațiile și înțelegem nevoile tale din punct de vedere stomatologic.

O radiografie panoramică este de cele mai multe ori necesară pentru definitivarea imaginii de ansamblu.

Probabil vom realiza și câteva fotografii dentare, pe baza cărora vom discuta detalii și planuri de tratament din punct de vedere estetic.

Estetica dentară este ramura stomatologiei cu cel mai mare impact asupra personalității tale, de aceea vom discuta toate posibilitățile de tratament de care poți beneficia în clinica noastră.

În urma examenului clinic îți vom prezenta mai multe opțiuni de tratament și de comun acord vom stabili planul tău de tratament personalizat.

Educarea pacienților este o preocupare continuă în clinica noastră.

COSMI DENT SINCE 2007

In cadrul clinicii COSMI DENT puteti beneficia de toate tipurile de tratamente moderne disponibile la ora actuala, deoarece am reunit o echipa de medici specialisti in mai multe domenii: stomatologie generala, implantologie, ortodontie, estetica dentara, cu o echipa de tehnicieni dentari ceramisti care vor veni in cabinet pentru a vedea cazul dumneavoastra si a alege culoarea in timp ce dumneavoastra sunteti asezati in fotoliul dentar.

Cosmina Adascalitei

Sunt Cosmina Adascalitei, medic stomatolog specialist chirurgie dento-alveolara. Am urmat cursurile Facultatii de Medicina Dentara ,, Grigore T. Popa ‘’ Iasi obtinand la licenta nota 9.96 .Am dat examenul de rezidentiat dupa absolvirea facultatii in 2004 si am devenit medic rezident chirurgie dento –alveolara .

In acel an au fost doar 80 de locuri pe tara.

2007 – anul in care am devenit medic specialist si anul infiintarii COSMI DENT – stiam ca se va numi asa micul meu cabinet din anul doi de facultate , cand aveam 19 ani.

Am pornit pe acest drum nu pentru a-mi face o ,,afacere’’ ci pentru a-mi desfasura profesia medicala pentru care m-am pregatit ani de zile si continui sa o fac. Nu stiu daca eu am ales aceasta profesie sau ea m-a ales pe mine !

Ceea ce stiu sigur este ca mi se potriveste ,, manusa ‘’ . Sunt un om empatic, caruia ii plac oamenii iar in cabinetul meu tratez oameni nu dinti .

Imi place sa ascult, sa ofer sfaturi. Nu simt rutina, fiecare zi e aparte. Am cea mai frumoasa profesie din lume care ma face sa fiu un om implinit.

Pentru mine stomatologia este o pasiune, o parte din viata mea. O mare parte din timpul meu liber il dedic tot acestui domeniu.

2020 –anul in care am fost sprijinita de Fundatia ,,Alaturi de voi ‘’ Romania si am obtinut o finantare de 100000 de euro, importanta parte a activitatii medicale , dar nu e totul. Pentru a oferi servicii medicale de calitate este nevoie si de aparatura medicala performanta , iar COSMI DENT indeplineste toate conditiile.

Cu ajutorul acestui proiect castigat voi ajuta oamenii . In prezent cel putin un pacient pe saptamana beneficiaza de tratament stomatologic redus. Daca daruiesti ,nu iti ramane tie mai putin.

Imi place sa cred ca atunci cand nu voi mai fi in urma mea vor ramane multe zambete frumoase.

COSMINA ADASCALITEI

Membru al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania.

Membru al Societatii Europene de Cosmetica Dentara ( ESCD).

Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Romania.

MEDICI COLABORATORI

Dr. DIANA DOROFTE

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie ,,Gr. T. Popa ‘’ Iasi, promotia 2014.

2017 – medic specialist Endodontie.

Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Romania.

Membru al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania.

– medic stomatolog specialist endodontie si absolventa a mai multor cursuri de specialitate.

Ne place sa spunem despre Diana ca este medical perfectionist care nu face compromisuri. Atunci cand intra pacientul in cabinet totul este pregatit mai ceva ca intr-o sala de operatie.

Diana se ocupa cu una dintre cele mai grele specialitati ale medicine dentare care necesita multa rabdare si experienta . Izolarea perfecta cu diga , tratamentul rotativ efectuat cu aparatura de ultima generatie combinat cu tenacitatea Dianei fac din tratamentul de canal ( ,, scoaterea nervului ‘’ ) , o reusita.

Nastasa Roxana Ionela

A absolvit Scoala Postliceala Sanitara ,, Ghica Voda ‘’ Iasi in anul 2009 si este alaturi de mine de peste 10 ani.

Sunt mandra de oamenii cu care lucrez si stiu ca ma pot baza pe ei in orice conditii. Am plans , am ras impreuna si suntem o adevarata familie care se incumeta sa –si ofere toata energia pentru a ajuta oamenii.

Paradontologia este specialitatea care se ocupa de afectiuni gingivale( gingivita si parodontita ).

Gingivita este o boala care afecteaza doar gingia si apare atunci cand pe dinti se formeaza placa bacteriana. Daca nu o indepartam periodic, placa se transforma in tartru dentar. Boala gingiei este progresiva afectand tesutul de support al dintilor si osul, aparand astfel parodontita. Daca semnele clinice sunt ignorate ( sangerari la periaj ) , senzatie de prurit gingival, mobilitate dentara, retractii gingivale, in scurt timp se poate ajunge la pierderea dintilor.

Boala gingiei este progresiva afectand tesutul support al dintilor si osul, aparand astfel parodontita. Daca semnele clinice sunt ignorate ( sangerari la periaj , senzatia de prurit gingival, mobilitate dentara, retractii gingivale ) , in scurt timp se poate ajunge la pierderea dintilor.

Gata să zambiti?

Doresc o programare